15.5.18

L’Ajuntament de Tivissa i Aqualia creen un Fons de Solidaritat per a les famílies sense recursos

L'Ajuntament de Tivissa i Aqualia, l'empresa que gestiona el Servei Municipal d'Aigües, han signat un conveni per crear un Fons Social de Solidaritat per garantir l'accés a l'aigua potable a tots els ciutadans que no poden fer-se càrrec del pagament de la factura de l'aigua.

L'alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, ha explicat que "aquest conveni ens permet evitar el tall del subministrament d'aigua potable a les persones i famílies que es troben en situació de pobresa segons els criteris fixats pel departament de serveis socials de l'Ajuntament per casos de prestacions econòmiques d'urgència social". "A partir d'ara, les famílies que no puguin fer front al pagament de la factura de l'aigua tenen al seu abast aquest fons social solidari", ha afegit l'alcalde de Tivissa.

L'aportació econòmica que farà Aqualia serà a fons perdut, i no afectarà al balanç econòmic de la concessió. En aquest sentit, el delegat de Lleida-Tarragona d'Aqualia, Francesc Quintillà, ha manifestat que "l'aigua és un bé bàsic de primera necessitat i, per tant, un dret humà que tothom ha de tenir garantit. Per això, des d'Aqualia, proposem mecanismes que permeten continuar prestant el servei a les persones necessitades, assegurant així que ningú es pugui veure privat d'aquest bé per motius econòmics".

Aquest ajut se suma a d'altres ja existents en la factura de l'aigua, com l'ampliació de blocs per a unitats de convivència de 4 persones o més.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.