15.5.18

L'ACA adjudica el projecte per millorar el sanejament de Benissanet

 
L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha adjudicat, per un import de 54.232 euros, la redacció del projecte constructiu per millorar el sanejament de Benissanet, a la comarca de la Ribera d'Ebre.
 
Es disposarà d'un termini de 10 mesos per a dur a terme la redacció del projecte, el qual haurà de dissenyar la connexió de la xarxa de clavegueram de Benissanet amb la depuradora de Móra d'Ebre/Móra la Nova, amb un col·lector d'aigües residuals de dos quilòmetres del longitud que, probablement, requerirà d'alguna estació de bombament.
 

Sanejament a Catalunya

El Pla de gestió del districte de conca fluvial de Catalunya i el seu Programa de mesures associat inclouen les actuacions necessàries per a la millora dels sistemes existents, així com la posada en marxa dels nous per garantir el manteniment o millora de l'estat ecològic de les nostres aigües superficials, subterrànies i marines.
 
 
A data d'avui les 516 depuradores existents a Catalunya garanteixen el sanejament de més del 97,1% de la població catalana. Pel que fa a la Ribera d'Ebre, la comarca compta amb nou depuradores en servei que depuren les aigües residuals generades pel 73% de la seva població.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.