23.5.18

Enric Adell repetirà com a cap de llista de Per Paüls - Acord Municipal

Enric Adell, actual alcalde de Paüls, ha estat escollit pels membres de Per Paüls - Acord Municipal, llista vinculada a ERC, com a candidat a l'Alcaldia per les properes eleccions municipals del 2019.

 
El grup, després de donar la sorpresa al maig del 2015, continua apostant per Adell, que ha manifestat sentir-se "content per la confiança i per poder seguir treballant per a tothom, millorant el benestar dels ciutadans".
 
El candidat ha destacat que, a un any d'acabar la legislatura, "ja hem completat prop de ¾ parts del programa electoral i dels compromisos adquirits". Adell està il·lusionat pel tram final de mandat, però preocupat per l'afectació d'una sentència: "Tenim molts projectes que en els propers mesos, fruit del treball i esforç d'aquest tres anys, iniciarem i que incidiran en el dia a dia de la gent. En les darreres setmanes ja hem posat en marxa el caixer automàtic, instal·lat dos desfibril·ladors i iniciat les obres del cementeri. El tema de la sentència de l'obra d'eixamplament del Camí de Sant Roc, una obra que es va fer fa més de deu anys i que no es va pagar quan n'era el moment, em preocupa molt, perquè ens condemna a pagar una quantitat molt elevada de diners, que deixarà afectades les finances municipals. Serà complicat i vindran uns anys durs, però ho tirarem endavant", ha manifestat.
 
Adell ha afegit que és una gran responsabilitat que hagin confiat per segon cop en ell com a cap de llista. "Agraeixo als companys i companyes tota la seva dedicació, ja que sense ells no hauria estat possible. Fa tres anys, vam ser l'alternativa real del canvi; ara, serem la millor garantia de treball i de futur", ha conclòs el candidat.
 
Enric Adell Moragrega, de 31 anys, es va presentar per primer cop a les eleccions municipals del 2015 i el seu grup va aconseguir una inesperada victòria, amb majoria absoluta, que deixava fora del govern municipal Convergència i Unió i PSC, després de més de trenta anys d'alternança al govern.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.