7.5.18

Els Tastets de Patrimoni de Primavera aprofundiran aquest dimecres en l’impacte mediàtic del Festival Deltebre Dansa

La Biblioteca Pública de Tarragona acollirà aquest dimecres, 9 de maig, a les set de la tarda, la segona de les conferències inclosa en el cicle Tastets de Patrimoni de Primavera 2018, organitzats per l'Institut Ramon Muntaner i per la biblioteca tarragonina. La xerrada porta per títol «El Festival Deltebre Dansa i el seu impacte mediàtic» i anirà a càrrec de la historiadora Elena Fabra i de Vèrtex. Hi parlaran de la trajectòria d'aquest festival impulsat pel ballarí Roberto Olivan, que va començar sent un petit taller de dansa professional i s'ha convertit en un festival internacional de renom que any rere any aplega més de 300 professionals de la dansa i del circ de més de 50 nacionalitats, i uns 12.000 espectadors. Es tracta d'un exemple d'èxit de com la cultura pot ser una eina de desenvolupament local i pot generar recursos i sinergies molt interessants.

Els Tastets de patrimoni de Primavera d'enguany estan dedicats al Delta de l'Ebre. La primera conferència va tenir lloc el passat mes d'abril i va aprofundir en els mitjans que, tot i ser deficients, feien possible el transport en aquesta zona, com ara els llaüts, el vapor Anita, o Lo Carrilet, entre altres. Després de la segona conferència d'aquest dimecres restaran únicament les postres dels Tastets que consistiran, com és habitual, en una sortida cultural. Tindrà lloc el dia 9 de juny i s'hi visitarà a Deltebre, el local de l'Associació d'Amics del Carrilet i l'exposició sobre barcasses i l'Obrador, que és l'espai de dansa contemporània

La participació en les conferències és oberta a tothom. La sortida cultural necessita inscripció prèvia a la Biblioteca Pública de Tarragona, abans del 29 de maig. El preu en aquest cas és de 30 euros i inclou el trasllat des de Tarragona i el dinar. Les inscripcions es poden fer a la Secció Local de la Biblioteca de Tarragona i a l'adreça electrònica bptarragona.cultura@gencat.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.