8.5.18

Els alumnes de sisè de primària s'avaluaran per primer cop sobre les competències bàsiques en el coneixement del medi natural

Un total de  80.637 alumnes d'educació primària realitzaran avui, demà i demà passat la prova d'avaluació de sisè d'educació primària, que avalua el grau d'assoliment de les competències bàsiques en acabar l'etapa. La principal novetat d'aquesta edició és que els alumnes s'avaluaran per primer cop de la competència de medi natural. La prova s'aplicarà de manera simultània a tots els centres que imparteixen educació primària de Catalunya, que en aquesta edició seran un total de 2.246.
 
Més novetats d'aquesta edició 2018 són que el dictat en llengua catalana, llengua castellana i aranès se substituirà per un àudio i que, per avaluar la comprensió oral, hi haurà unes preguntes d'opció múltiple simple. Un altre canvi és que, amb motiu de l'avaluació de la nova àrea de medi natural, s'afegeix un dia més a la prova, que enguany té una durada de tres dies en lloc dels dos en què s'havia fet en les anteriors edicions.
 
La prova, que s'aplica per  desè any consecutiu, enguany comptarà amb  3.534 aplicadors que en controlaran la correcta realització i amb  1.185 correctors que en faran la correcció. Aquesta prova la dissenya el Consell Superior d'Avaluació del Sistema Educatiu.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.