10.5.18

El Parc Natural del Delta de l'Ebre organitza el cap de setmana dues accions de conscienciació sobre la problemàtica dels residus


Cartell

El Parc Natural del Delta de l'Ebre organitza aquest cap de setmana accions per combatre la problemàtica dels residus, en el marc de la campanya 'Per un Delta Net', i 'Let's Clean Up Europe'.

 

Concretament, divendres 11 de maig, a les 20 hores, el Casal d'Amposta (C/ Simpàtica, 6) acollirà un taller participatiu i sessió de debat per aprofundir en la problemàtica de la brossa al Delta, i avançar en possibles solucions i accions per combatre-ho. Les persones assistents podran signar un compromís voluntari per desenvolupar accions en aquest sentit, ja sigui a títol individual o per entitats.

 


Per la seva banda, diumenge 13 de maig, a les 9.30h, l'Oficina de Turisme d'Amposta, i, a les 10 h,  la platja Eucaliptus, seran els punts de trobada per a la neteja de la platja, entre la zona de la bomba de Baladres i l'Aluet. Més informació i inscripcions, al tel. 977 482 181.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.