11.5.18

El Departament d'Agricultura adjudica les obres de millora del camí de servei del Canal Xerta- Sénia


DARP
El director general de Desenvolupament Rural, Oriol Anson, ha presentat el projecte als alcaldes dels municpis afectats
El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través d'Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, ha adjudicat l'execució de les obres de condicionament i millora del camí de servei del Canal Xerta- Sènia i les actuacions complementàries als termes municipals de Xerta, Aldover, Tortosa i Roquetes, per un import de 299.527€, i un termini d'execució de 4 mesos.
 
Avui s'han presentat als ajuntaments afectats el projecte constructiu, la direcció d'obra i l'empresa adjudicatària de l'arranjament del camí. Es preveu començar l'obra la segona quinzena de maig.
 
Malgrat que es tracta d'un camí de servei per al canal, aquesta via és molt utilitzada pels pagesos i ramaders de la comarca. La seva transversalitat (la resta de camins són radials als nuclis de població) li dona una gran importància dins la xarxa viaria utilitzada pels veïns.
 

Camí de servei del Canal Xerta-Sénia
L'objectiu de les actuacions és deixar una franja d'un ample de cinc metres apta per al  trànsit dins del camí de servei del Canal Xerta-Sénia d'aproximadament uns 22 km.
 
Des dels seus orígens, el camí de servei del Canal Xerta-Sénia és una via de comunicació molt important per l'accés a finques agrícoles, granges i masos de la zona. D'ençà de la finalització de les obres dels diversos trams de canal, el camí de servei ha sofert un deteriorament progressiu que fa difícil el trànsit en algunes zones del camí.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i https://twitter.com/agriculturacat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.