7.5.18

El Consell Comarcal del Baix Ebre i l’Ajuntament de l’Aldea homenatgen la centenària Asunción Lluch

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, i l'alcalde de l'Aldea, Daniel Andreu, han homenatjat aquest diumenge l'àvia Asunción Lluch Melich amb motiu de la celebració del seu centenari. L'acte s'ha fet al domicili de la centenària, a l'Aldea, amb la companyia dels seus familiars i també hi han assistit la consellera comarcal Elisabet Zapater i una àmplia representació de regidors de l'Ajuntament de l'Aldea.

La nova centenària del Baix Ebre va nàixer el 3 d'abril de 1918 al Mas de Via, al Barri de l'Hostal de l'Aldea. De jove va ser cosidora i es va casar als 21 anys amb Tomàs Benito Zaragoza. Del matrimoni van nàixer dos fills: Alejandro i Mari, i actualment té tres néts i tres besnéts. Un cop casada va compaginar el treball de casa amb feines de pagesa i ha arribat al centenari de vida amb molt bona salut.

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, li ha lliurat una placa commemorativa, i l'alcalde de l'Aldea, Daniel Andreu, una altra en nom de l'Ajuntament i uns rams de flors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.