8.5.18

COMUNICAT PREMSA CONCERT SOLIDARI DE XERTA FREEFORCADELL LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS

Aquest dissabte 12 de maig, a partir de les 18 h, se celebrarà al Casal Municipal de Xerta el concert per reclamar la llibertat de Carme Forcadell i de la resta de presos polítics, així com el retorn dels exiliats. El manifest del concert el llegirà la xertolina Mercè Falcó, Premi Literari Autor Revelació 2017, organitzat pel Grup Editorial Penguin Random House i l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barceloní, i que va guanyar amb l'obra L'IIla de Bembé.
 
Durant el concert, en nom de l'Associació Catalana pels Drets Civils, intervindran Bernat Pegueroles, marit de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i Ferran Civit, parella de la consellera Meritxell Serret. Aquesta entitat aplega les famílies dels presos i exiliats polítics catalans.
 
També es comptarà amb la intervenció del president del Parlament, Roger Torrent; dels companys de Mesa del Parlament de la presidenta Forcadell Lluís Corominas,  Anna Simó, Lluís Guinó i Joan Josep Nuet, i dels portaveus de les entitats sobiranistes, Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, Elisenda Paluzie i Marcel Mauri.
 
El grups i músics ebrencs que hi actuaran són La Rondalla dels Ports, Music do it, Noel Luna, Nautilus, i Pepet i Marieta. El concert serà gratuït però s'habilitaran caixes de solidaritat per recollir donatius que aniran destinats a l'Associació Catalana pels Drets Civils.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.