15.5.18

Adam Tomàs reelegit candidat a l’alcaldia d’Amposta per les eleccions municipals vinents de 2019


Ahir la nit l'Assemblea de militants i amics de la secció local d'Amposta d'Esquerra Republicana de Catalunya va escollir Adam Tomàs com a candidat a l'alcaldia per les pròximes eleccions municipals.

 
Tomás, que va ser l'únic que va optar a encapçalar la candidatura, va rebre el suport unànime dels assistents. Amb aquesta elecció serà la tercera vegada consecutiva que optarà com a cap de llista dels republicans a l'alcaldia d'Amposta.
 
La presidenta de la secció local, Lídia Pérez, a més de  destacar 'l'excel·lent treball' que està fent l'actual alcalde d'Amposta i el seu equip de govern, va  reivindicar la necessitat de donar continuïtat a la seva feina.  
 
Adam Tomàs, després d'agrair el suport i la confiança rebuda, es va mostrar 'il·lusionat per poder seguir transformant la ciutat amb noves propostes, millorar el benestar dels ciutadans i consolidar el projecte republicà'. Tomàs va recordar que, a poc més d'un any d'acabar la legislatura, 'ja s'ha acomplert la gran majoria del programa electoral i dels compromisos adquirits, i crec que no només l'assolirem sinó que deixarem molts projectes de futur engegats'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.