26.4.18

'Xerta acollirà el concert solidari Free Forcadell per reclamar la llibertat dels presos polítics catalans i el retorn dels exiliats''

El dissabte 12 de maig a les 18 h se celebrarà a la pista exterior del Casal Municipal de Xerta un concert solidari per reclamar la llibertat de Carme Forcadell i de la resta de presos polítics, així com el retorn dels exiliats.

 
La presentació del concert s'ha fet a Xerta amb la presència de l'alcalde Roger Aviñó, familiars de Carme Forcadell i una representant de la Plataforma Free Junqueras.
 
El concert està organitzat per la Plataforma Free Junqueras, que aplega amics i familiars del president d'Esquerra Republicana, i que ja va realitzar amb gran èxit un concert a Miravet el passat 24 de març. Neus Guiu, membre d'aquesta Plataforma a les Terres de l'Ebre, ha recordat que Carme Forcadell havia de fer un parlament en aquell concert però va ser impossible perquè el dia abans la van empresonar.
 
A Xerta el concert també serà gratuït, i actuaran els grups i músics ebrencs següents: la Rondalla dels Ports, Music do it, Noel Luna, Nautilus, i Pepet i Marieta.
 
Els fons que es recaptin es destinaran a l'Associació Catalana pels Drets Civils, entitat formada per les famílies dels  presos i exiliats polítics catalans.
 
L'alcalde de Xerta, Roger Aviñó, ha agraït que es faci aquest acte 'perquè és necessari en el moment difícil que estem vivint, tant de cara a donar suport a la figura de la Carme Forcadell com a la seva família'. Aviñó ha denunciat l'empresonament injust que estan patint tots els presos polítics catalans i ha desitjat que hi hagi la màxima afluència de gent al concert.
 
Josep Forcadell, germà de Carme, ha expressat preocupació 'pel patiment de la meva mare, que ja és molt gran, i que no entén com una persona pot estar empresonada per no haver fet res'. Josep, que ha visitat dues vegades a la seva germana des de que va ingressar a presó, ha manifestat que està 'forta i animada'.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.