14.4.18

Presentació Cursa de les Cigonyes 2018 a Flix


Ahir per la tarda va tenir lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Flix la presentació de la Cinquena edició de la Cursa de les Cigonyes de la Reserva Natural de Sebes. A un mes vista de la seva celebració, el dissabte 12 de maig a les 17h, els organitzadors han fet un repàs des dels inicis de la cursa fins a l'edició d'enguany que, com a novetat, està integrada a la Lliga de Ponent.

A l'acte hi han intervingut Albert Mani, regidor d'esports i l'alcalde de Flix, Marc Mur, que han destacat el paper dinamitzador de la Reserva de Sebes i el Grup de Natura Freixe, amb iniciatives com la cursa, ja consolidada, que comporten una projecció arreu de la població de Flix. Tot seguit els organitzadors han fet una descripció de les característiques de la cursa, la logística, i altres activitats paral·leles que tindran lloc.

D'una banda destaca la xerrada que farà el mateix dissabte dia 12 el corredor Just Sociats de la selecció catalana de curses de muntanya, a la sala d'actes de Ca Don Ventura de Flix.

Coincidint amb aquesta activitat, els inscrits que ho vulguin podran passar ja a recollir el seu dorsal per aquestes dependències al costat de l'ajuntament de Flix el mateix dissabte de 10:30h a 12:00h. Per la tarde, ja al Mas del Director, centre d'informació de la Reserva de Sebes, la recollida de dorsals serà de 15:30h a 16:30h.

D'altra banda en l'àmbit de implicació social de la cursa, gràcies al suport de La Caixa i del Comarcal de la Ribera d'Ebre, s'endegarà un projecte per facilitar la inscripció i els desplaçaments a joves esportistes estudiants de la Ribera d'Ebre i Terra Alta de famílies en risc d'exclusió social. A més, com en edicions anteriors, 1€ de cada inscripció es destina a la capta solidària que es fa coincidint amb la Festa de les Cigonyes per adquirir productes de higiene i alimentació infantil per a nadons de famílies amb dificultats econòmiques. La Festa de les Cigonyes tindrà lloc l'endemà de la cursa, el diumenge dia 13, i enguany ja arriba a la setzena edició. Per a més informació consulteu el web: www.sebes.cat

Cal recordar pel que fa a la cursa que els circuits de 5 i 10 Km sortiran del Mas del Director, centre d'informació de la Reserva de Sebes, on es podrà accedir amb vehicle a l'aparcament habilitat al respecte just a la vora de la sortida. L'accés a la zona quedarà tancat a les 16:45h.

En aquests moments ja es porten 176 inscrits de les 300 places disponibles. Els interessats podeu formalitzar la inscripció a www.iter5.cat
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.