3.4.18

NOTA DE PREMSA DE PENSIONS DIGNES EBRE


Amb les cauteles necessàries ja que les dades que tenim sobre la pujada de les pensions als Pressupostos Generals de l'Estat esta treta dels mitjans de comunicació, volem mostrar el nostre rebuig a les modificacions presentades pel Govern. El que proposa el Govern, encara que agraïm l'almoina per a les pensions més baixes, no deixa de ser un pedaç mal cosit en el Sistema Públic de Pensions.

Segons el govern pensen destinar 1.000 milions d'euros a pujar les pensions més baixes i uns altres 2.000 milions es deixaran d'ingressar per diferents rebaixes en les quotes d'IRPF. No es necessiten tants diners per pujar les pensions d'aquest any d'acord amb l'increment del IPC. Tant els hi costa escoltar als pensionistes?

El Sistema Públic de Pensions necessita actuacions globals per assegurar la seua viabilitat present i futura. Demanem una pujada lligada al IPC, en cap cas rebaixes en l'IRPF.

Demanem la derogació del factor de sostenibilitat que s'implementarà el 2.019.

Demanem la derogació de la darrera Llei de Reforma Laboral, si no es cobren uns sous dignes difícilment s'obtindran unes Pensions Dignes.

Demanem que les pensions i la seua revalorització siguin un Dret Fonamental dintre de la Constitució.

Fins que no assolim aquests objectius seguirem concentrin-nos tots els dilluns davant dels Ajuntaments (en el cas de Tortosa a les 11.30hores)

Estem iniciant una recollida de firmes per presentar mocions davant del màxim d'ajuntaments de les nostres terres.

El proper dia 16 d'Abril tornarem a fer una concentració massiva, convocada a tota Espanya i de la qual seguirem informant.

RECLAMEM QUE LES PENSIONS SIGUIN UN DRET FONAMENTALComissió oberta Pensions Dignes Ebre

Tortosa, 28 de març de 2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.