3.4.18

La militant del PSC de Tortosa, Anna Roig, és la nova secretària de comunicació de la Joventut Socialista de Catalunya


El 16è Congrés Nacional de la Joventut Socialista de Catalunya, celebrat a Sabadell els dies 17, 18 i 19 de març, amb la participació de més de 200 delegats i convidats d'arreu del país, ha servit per renovar els òrgans de direcció, escollint una nova Comissió Executiva Nacional encapçalada per Arnau Ramírez Carne, que substitueix al fins ara Primer Secretari i diputat al Parlament, Pol Gibert.

La Primera Secretària de la JSC a Terres de l'Ebre, Anna Roig Gisbert, ha estat escollida novament per formar part d'aquesta nova comissió executiva i serà la secretària de comunicació i la representant de les nostres terres a aquesta nova etapa.

Sota el lema "Batega amb la JSC", al congrés es van debatre i treballar els documents polítics i orgànics que marcaran la manera d'organitzar-se i l'activisme polític que es durà a terme en els propers temps, posant especial èmfasi en la lluita contra la precarietat que pateixen molts joves catalans i que és fruït de la pèrdua de drets imposada pels governs de la dreta a Catalunya i a la resta d'Espanya.

Anna Roig es mostra "confiada en el treball de la gent jove i aposta per una nova etapa marcada per la lluita i la defensa dels i les joves de Catalunya davant l'actual situació que és realment preocupant."

Roig ha agraït al nou secretari la seva confiança per fer-la partícip d'aquest nou equip amb el que "intentarem donar el millor de nosaltres per l'organització. I que estic segura que amb el teu tarannà fresc, dinàmic i directe sacsejarem no només la JSC, sinó el jovent català."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.