10.4.18

La Direcció General de Comerç presentarà demà els resultats de l'"Estudi de la Restauració a Catalunya. Hàbits de Comportament i Tendències" a Tarragona i Terres de l'Ebre

La directora dels Serveis Territorials del Departament d'Empresa i Coneixement a Tarragona, Carme Mansilla, presentarà demà dimecres a les 10.30 hores a la seu dels serveis territorials del Departament a Tarragona (General Contreras, 4), els resultats de l'"Estudi de la Restauració a Catalunya. Hàbits de Comportament i Tendències" a Tarragona i Terres de l'Ebre. Es tracta de la primera radiografia realitzada des del Departament d'Empresa i Coneixement, a través de la Direcció General de Comerç, de la demanda actual en el sector de la Restauració a Catalunya, que analitza també a nivell territorial els gustos, hàbits i preferències dels catalans envers l'oferta existent.

 
L'acte, comptarà amb la participació del responsable de l'àrea d'anàlisi econòmica de la Direcció General de Comerç, Joan Morera. També assistirà a la presentació la cap de secció de Comerç i Turisme dels Serveis Territorials del Departament a Terres de l'Ebre, Montse Barceló; i agents i operadors del sector de la restauració de les demarcacions de Tarragona i Terres de l'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.