25.4.18

El Ministeri de Medi Ambient té prevista una inversió de 782 mil euros per regenerar la costa tarragonina

El Ministeri d'Agricultura, Alimentació, Pesca i Medi Ambient, per mitjà de la Direcció General de Sostenibilitat de la Costa i el Mar, té prevista una inversió de 782.000 euros a la costa tarragonina per pal·liar els efectes dels passats temporals de principis de març i lluitar contra l'erosió de les platges. Els treballs, gestionats des del Servei de Costes que el Ministeri té a la província de Tarragona, milloraran les platges dels termes municipals de Cunit, Calafell, El Vendrell, Roda de Berà, Altafulla, Tarragona, Salou, Cambrils, Mont-roig, Ampolla, Deltebre, i Sant Jaume d'Enveja.  

 

Durant els propers dies, els tècnics del servei de Costes de l'Estat es reuniran amb els tècnics municipals per coordinar l'execució de les feines a cadascun dels municipis.  Els treballs consistiran bàsicament en  l'aportació de sorra de platja als llocs erosionats procedents de zones d'acreció. Han estat adjudicats per subhasta. Al nord de la província, portaran a terme la regeneració de les platges l'empresa Jaume Morell SL i al sud, Regimovi SL. Començaran de forma immediata amb un termini d'execució de dos a tres mesos.

 

Davant d'aquest important inversió, el Subdelegat del Govern a Tarragona vol manifestar la seva satisfacció arran d'unes mesures que tenen el propòsit ferm, per part del Govern de l'Estat, de tenir constant cura del nostre litoral amb les inversions necessàries per mantenir-lo en un estat òptim i atractiu per a tots els tarragonins així com per al turisme que ens visita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.