5.4.18

El Departament d'Agricultura destinarà més de 3 M€ en ajuts al sector pesquer i aqüícola en el marc del Fons Europeu Marítim i de la Pesca (FEMP)


DARP

L'execució d'aquests ajuts ha de permetre implementar els importants reptes del sector pesquer i aqüícola

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació destinarà 3,1 milions d'euros en ajuts adreçats al sector pesquer i aqüícola català. Aquests ajuts s'emmarquen en el Fons Europeu Marítim i de la Pesca (FEMP) a Catalunya 2014-2020 i estan cofinançats per la Unió Europea i la Generalitat de Catalunya.

 

La Direcció General de Pesca i Afers Marítims gestiona aquests ajuts que per al període de programació 2014-2020 són d'un total de 50,3 milions d'euros amb un cofinançament europeu de 38,2 milions.

 

L'execució del FEMP ha de permetre implementar els importants reptes del sector pesquer, aqüícola i de la comercialització i transformació, i també facilitar la implementació de la Política Pesquera Comuna. En aquest sentit, el FEMP s'articula en 6 prioritats: fomentar una pesca sostenible, fomentar una aqüicultura sostenible, fomentar l'aplicació de la PPC (Política Pesquera Comuna), augmentar l'ocupació i la cohesió territorial, fomentar la comercialització i la transformació i fomentar l'aplicació de la PMI (Política Marítima Integrada).

 

L'import d'aquesta convocatòria corresponent a l'any 2018 podria ser ampliable fins a 3.721.943,10 €.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.