3.4.18

Comencen les obres de millora del ferm a la C-12 entre Tortosa i Aldover


C-12 Tortosa Aldover
El Departament de Territori i Sostenibilitat iniciarà demà, 4 d'abril, obres de millora del ferm de la C-12 entre Tortosa i Aldover, Aquests treballs, que finalitzaran el juny vinent, tenen un pressupost de 982.000 euros.
 
L'obra que ara comença abastarà un tram de prop de quatre quilòmetres de la C-12, entre la zona de Jesús, al municipi de Tortosa i la zona del Pla d'Illes, a l'inici del terme d'Aldover. En aquest àmbit de la carretera, circulen uns 7.300 vehicles diaris de mitjana, dels quals un 10% són vehicles pesants.
 
Els treballs que s'executaran consistiran principalment en el reciclat del ferm existent i l'estesa d'una nova capa d'aglomerat, amb tasques prèvies de reparació dels punts que presentin deformacions. Addicionalment, aquesta actuació inclou millores de la seguretat viària de la carretera; en concret, la formació d'un carril central de girs i la disposició d'un zebrejat de separació entre els sentits de circulació.
 
El tercer carril central es formarà al quilòmetre 23,2, al marge esquerre de la carretera, per tal d'accedir al vial municipal que permet arribar al Pla d'Illes. Aprofitant aquest nou accés, es reordenaran els accessos d'aquest tram de la via. La zona on es reforçarà la separació dels sentits de la circulació també és propera al Pla de les Illes i abasta una longitud de 400 metres. Es formarà una franja de 0,60 metres delimitada per línies continues i amb un zebrat interior.
 
L'execució d'aquests treballs comportarà algunes afectacions al trànsit; durant la primera setmana de l'obra, en què es reciclarà el ferm existent, s'ocuparà un carril de la circulació, en funció de les necessitats, i es donarà pas alternatiu als vehicles pel carril que quedi lliure. En un altra fase de les obres, en un mes, quan s'estengui la nova capa del paviment, també caldrà ocupar un dels dos carrils de la calçada i donar pas alternatiu. L'àmbit de l'obra se senyalitzarà i s'hi reduirà la velocitat màxima de circulació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.