22.3.18

Unió de Pagesos obre la convocatòria dels Premis Nacionals Felip Domènech 2018 a la persona i a l'entitat que han defensat la pagesia


Unió de Pagesos ha obert la convocatòria dels Premis Nacionals Felip Domènech 2018 a la trajectòria d'una persona i una entitat en defensa de la pagesia. Les entitats proposants de les candidatures tenen de termini per presentar-les fins al 29 de juny. L'acte de lliurement dels premis es farà el 16 d'octubre i servirà de punt de trobada de les entitats del país que, d'una manera directa o indirecta, conformen l'entramat del sector agrari català.

 

Els Premis Nacionals Felip Domènech van arrencar el 2016 amb l'objectiu de fer un reconeixement públic cada dos anys a persones i entitats que han destacat en la defensa de la pagesia, de la cultura, del cooperativisme, del país i de les seves llibertats, d'una forma honesta, senzilla i amb companyonia. La primera edició dels premis va guardonar el tècnic agrònom de viticultura, Agustí Villarroya, i el Parc Agrari del Baix Llobregat.

 

Aquests premis nacionals han de servir per projectar el llegat humà de Felip Domènech (Artesa de Lleida, 1951-2013) en benefici de la pagesia del futur. Domènech va ser un destacat activista en el sindicalisme agrari, en el cooperativisme i en la cultura.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.