20.3.18

Jornada Terra, cones i vi a Gandesa

L'Associació de dones empresàries, directives i emprenedores de Terres de l'Ebre, ADEDE, presenta la seva iniciativa per posar en valor i dotar de visibilitat la feina que fan les dones al capdavant dels seus negocis.


La jornada "Terra, Dones i Vi", que es celebrarà el proper dia 24/03/18 al Celler Cooperatiu de Gandesa, es centrarà en el sector vitivinícola de la Terra Alta, on 10 celleristes explicaran les seves històries de treball i esforç que han servit per engegar projectes propis contribuint a l' arrelament social i al manteniment del paisatge agrícola que tant ens identifica com a territori i posant de manifest l'indiscutible lideratge femení al sector.  Al final de cada ponència cadascuna presentarà un vi del seu celler, aquell vi que, per un motiu o altre, les representa.


La Jornada girarà al voltant d' aquestes 10 dones elaboradores:  Laia Arrufí, Pili Sanmartin, Ruth Fullat, Jessica Esteruelas, Núria Altés, Josefina Piñol, Susana Suñé, Imma solé, Rosa, Domènech i Sivia Pujol, autèntiques Dones del Vi que explicaran històries de vida i visió de futur del sector al territori. Tot just ara que s' acosta el Concurs Internacional "Grenaches du Monde", que l' acull  la Terra Alta en la seva 6e edició i que es celebrarà durant els dies 12 al 14 d' abril d' enguany.

La jornada també comptarà amb la presència de l' autor del llibre "Reinas de Copas", Zoltan Nagy, escriptor de vins, columnista a diferents mitjans i persona hiperactiva a les xarxes socials. Farà una presentació del seu llibre i es sumarà a la taula de debat  que, després de les presentacions es generarà de la mà de la Ruth Troyano,  sommelier i periodista especialitzada en turisme enològic.


Després de la taula de debat es passarà a tastar els 10 vins proposats per les celleristes, maridat amb 10 creacions gastronòmiques elaborades pel Restaurant Oniria de Gandesa.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.