22.3.18

INAUGURACIÓ DEL MURAL PER LA IGUALTAT DE GÈNEREAhir dia 21 de març es va inaugurar en una de les parets d'accés a l'Estadi de Futbol de la ciutat d'Amposta, el Mural per la Igualtat de Gènere que han fet un grup d'alumnes de 1r de Batxillerat Artístic de l'IES Ramon Berenguer IV d'Amposta. L'activitat ha estat coordinada per la professora Núria Àrias, i és un projecte conjunt del Servei d'Intervenció Especialitzada de la Fundació Montsià, el SIAD del Consell Comarcal del Montsià i l'Àrea d'Igualtat de l'Ajuntament d'Amposta, en col·laboració amb l'IES Ramon Berenguer IV.


La iniciativa va començar al mes de novembre de l'any passat amb un concurs entre 4 propostes que havien fet les alumnes i el jurat, composat per representants de les diferents administracions implicades, va decidir el mural guanyador. El premi ha consistit amb la cessió de l'espai i el material necessari per a pintar-lo.


A la inauguració, van intervenir la Sra. Lucrècia Bernaltes, Directora de l'IES Ramon Berenguer IV, el Sr. Antoni Ollés, President de la Fundació Montsià i la Sra. Susanna Sancho, regidora de l'ajuntament d'Amposta i Presidenta de la comissió d'atenció a les persones d'aquest consell comarcal. En el decurs de l'acte un grup d'alumnes va interpretar dues peces musicals composades per dones.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.