22.3.18

Els serveis comarcals de Joventut del Montsià continuen innovant en tema formatiu

Efectivament, en aquesta línia es presenta el curs de creativitat i intel·ligències múltiples, com una nova proposta formativa a tenir en compte per la joventut del Montsià. Aquest curs es programa per donar resposta a les peticions dels joves del territori, que busquen cursos específics i de qualitat que suposin millores curriculars per ser més competitius en el mercat de treball.


El curs de creativitat i intel·ligències múltiples tindrà lloc a Alcanar, durant els matins, de 9 a 14 h, del cap de setmana del 14 i 15 d'abril de 2018.


Aquesta formació ofereix la possibilitat de conèixer, a partir del concepte de les intel·ligències múltiples del psicòleg Howard Gardner, la seva tipologia i la manera de potenciar-les per fomentar la creativitat. A més, proporciona eines i tècniques creatives per millorar la implementació d'accions educatives, ja que el fet d'aprendre a detectar les habilitats i capacitats de l'alumne, possibilita que l'acompanyament del docent durant el procés d'aprenentatge sigui més efectiu.


En conseqüència, tot i que aquest curs s'adreça a tothom que estigui interessat en la matèria, especialment va dirigit a persones que vulguin treballar o treballin en entorns educatius, pedagògics, formatius, de serveis socials, entre d'altres, amb ganes d'ampliar coneixements i adquirir noves competències. Cal destacar, que la formació compta amb el reconeixement del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i, per tant, té els mateixos efectes administratius que les activitats incloses dintre del Pla de formació permanent del professorat d'aquest Departament.


Pel que fa a les inscripcions, aquestes poden formalitzar-se directament al Consell Comarcal del Montsià, a l'Oficina Jove o als Punts d'Informació Juvenil dels ajuntaments de la comarca.


Les places són limitades i el període d'inscripció està obert fins al dia 5 d'abril. El preu d'aquesta formació és de 33,28 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.