1.3.18

El projecte “De gran podré ser el que jo vulgui” commemora el Dia Internacional de les Dones a les Terres de l’Ebre

En motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones (8 de març), la coordinadora territorial de l'Institut Català de les Dones, Carme Valls; l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i la presidenta del Consell Comarcal Baix Ebre, Sandra Zaragoza, presideixen el proper dimarts, 6 de març, a les 10.30h l'acte central de les Terres de l'Ebre que tindrà lloc a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa.

 

L'acte se centra en el projecte "De gran podré ser el que jo vull" amb la participació de l'alumnat de 3r i 4t d'escoles del Baix Ebre i una representació de professionals de diversos sectors demostraran en unes breus entrevistes que qualsevol persona pot assolir totes les fites que es proposi.

 

Concretament, participen les escoles d'Alfara de Carles; Daniel Mangrané de l'EMD Jesús; Maria Garcia de l'Aldea; Marcel·lí Domingo de Roquetes; i Cinta Curto, Consolació, Ferreries, la Mercè, Remolins i Sant Llàtzer de Tortosa. I pel que fa als professionals seran la futbolista Alba Vilàs; la mossa d'Esquadra Judit Santiago; el llevador Àngel de Francisco Ocaña; el patinador artístic, Marc López; la pallassa, Pepa Plana, i la pilot d'avió, Cristina Arín.

 

L'acte, que serà conduït per la periodista Maria Acosta, també comptarà amb la lectura del manifest institucional amb el lema Veus que no veus, per la visibilitat de les dones als mitjans de comunicació, i clourà amb l'actuació de l'Escola Dance&Fun de Tortosa.  

 

Abans de l'inici de l'acte institucional, a les 10.15h aprox., s'atendrà als mitjans de comunicació que estiguin interessats.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.