16.3.18

El Consell Comarcal del Baix Ebre col·labora amb la iniciativa formativa UNED Sènior adreçada als majors de 55 anys

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, i el director del Centre Associat de la UNED a Tortosa, Josep Maria Franquet, han signat avui un conveni de col·laboració en representació d'ambdues institucions per fomentar l'accés a la cultura i el coneixement de les persones majors de 55 anys. Aquest és el tercer any consecutiu que se signa aquest acord.

El conveni estableix que l'ens comarcal col·laborarà amb la iniciativa denominada UNED Sènior, un programa formatiu adreçat a majors de 55 anys que inclou temes d'actualitat i estratègies de desenvolupament personal. En aquest sentit, el Consell Comarcal becarà els alumnes d'UNED Sènior per contribuir a finançar-los-hi el cost de la matrícula i, a la vegada, cedirà els espais propis de la institució per a aquelles activitats relacionades amb aquesta iniciativa o amb l'activitat general del Centre Associat de la UNED a Tortosa.

A l'acte de signatura del conveni també hi han estat presents la vicepresidenta comarcal responsable de l'Àrea d'Ensenyament, Cultura, Joventut i Esports, Elisabet Zapater, i el conseller comarcal d'Ensenyament, Josep Codorniu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.