14.3.18

El Consell Comarcal del Baix Ebre promou la inserció laboral de 20 persones en atur majors de 30 anys a través del programa 30 plusEl Consell Comarcal del Baix Ebre inicia per segon any consecutiu el programa 30 plus per incorporar al món laboral 20 persones en situació d'atur d'edats compreses entre els 30 i els 45 anys, preferentment. Aquesta iniciativa en matèria d'ocupació combina la identificació de les necessitats de les empreses del Baix Ebre, l'orientació al llarg del programa, la formació a mida de les necessitats detectades i subvencions a la contractació.

Els participants tindran un contracte laboral com a mínim de sis mesos en una empresa de la comarca beneficiària del programa i rebran formació relacionada amb el seu lloc de treball. Els requisits per apuntar-s'hi són tres: ser demandant d'ocupació, tenir entre 30 i 45 anys i disposar d'un nivell acadèmic preferentment baix. Per la seva part, les empreses es beneficiaran d'un ajut econòmic equivalent al salari mínim interprofessional mensual durant els primers 9 mesos de contractació.

Les persones i empreses interessades en participar en el programa 30 Plus poden adreçar-se a l'Àrea d'Activació Econòmica i Ocupació del Consell Comarcal del Baix Ebre o a l'adreça web www.baixebre.cat. Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.