12.3.18

ACTE COMMEMORATIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

El divendres dia 9 de març, al Museu de les Terres de l'Ebre, es va fer l'acte institucional d'aquest consell comarcal, conjuntament amb l'ajuntament d'Amposta, commemoratiu del 8 de març Dia Internacional de les Dones. 

Després de la presentació del Sr. Adam Tomàs, Alcalde d'Amposta i de les intervencions de la Sra. Carme Valls, Coordinadora Territorial de l'Institut Català de les Dones de les Terres de l'Ebre, i de la Sra. Carme Navarro, Presidenta d'aquest Consell Comarcal  la Sra. Assumpció Estivill, Professora de la Facultat de Biblioteconomia de la UB i escriptora, va pronunciar la conferència "Dones bibliotecàries: centenari de la professió a Catalunya (1918-2018)". 

L'acte va continuar amb les intervencions de la  Sra. Joana Serret, que va explicar la seva experiència som a Bibliotecària de la Biblioteca Comarcal "Sebastià Joan Arbó" d'Amposta, i de la Sra. Pietat Subirats, Directora de la Biblioteca "Trinitari Fabregat" d'Alcanar, que va donar la seva visió de la professió de bibliotecària en l'actualitat. 

Per acabar la Sra. Teresa Gisbert, representant de l'Associació de Mestresses de casa d'Amposta, va llegir el Manifest commemoratiu del 8 de març i es va invitar als assistents a la visita de l'exposició "Dones: ficcions i realitats"  que romandrà oberta al públic fins el proper 1 d'abril.

 

 

 

 

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.