7.2.18

Unió de Pagesos traslladarà al Ministeri la proposta d’un pla d’arrencada per a fruita dolça i valorarà el document del grup de treball del Pla per a la millora del sector elaborat pel Govern espanyol

Unió de Pagesos mantindrà demà una trobada amb el director general de Produccions i Mercats Agraris del Ministeri d'Agricultura, Fernando Miranda, a la seu del Ministeri a Madrid, en el marc de les reunions del grup de treball del Pla de mesures per a la millora de la fruita dolça, impulsat per combatre la crisi del sector, amb l'objectiu de traslladar-li la proposta del sindicat per portar a terme un pla d'arrencada per a préssec i nectarina. El sindicat proposa finançar aquest pla d'arrencada a través de les mesures extraordinàries per fer front al veto rus articulades per la Comissió Europea i no a través dels Pressupostos Generals de l'Estat. En la reunió de demà, Unió de Pagesos també valorarà les mesures del document del grup de treball elaborat pel Govern espanyol.

El sindicat considera, després d'analitzar el document de propostes per a la millora del sector elaborat pel grup de treball i que el Ministeri li va remetre el 2 de febrer, que hi ha marge per acordar el pla d'arrancada proposat per Unió de Pagesos.

Unió de Pagesos considera positiu l'establiment de mesures a mitjà i llarg termini que afavoreixin la qualitat, la millora de la comercialització i la planificació de la producció, però alerta de que el sector necessita mesures d'impacte urgents, a curt termini, per poder fer front a la propera campanya. Per això, l'única opció viable és la del pla d'arrencada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.