8.2.18

Taller "Col·laborem per ser més competitius" a la Terra Alta

Amb l'objectiu de millorar la competitivitat de les empreses de la Terra Alta, el Consell Comarcal ha organitzat, juntament amb el CIS (Consorci Intercomarcal d'Iniciatives socioeconòmiques, Ribera d'Ebre i Terra Alta),  el proper dia 20 de febrer, un taller per explicar els elements que s'han de tenir en compte a l'hora de cooperar per ser eficients. Es donaran a conèixer empreses d'altres territoris i  es compartiran experiències i coneixements per aconseguir col·laboracions i així continuar creixent.

La sessió i l'assessoraments els realitzarà Teresa Guix, diplomada en Ciències Empresarials, postgrau en Sistemes Integrats de Gestió.

L'endemà, dia 21 de febrer, les empreses que hagin participat i que ho sol·licitin podran rebre assessorament individualitzat per treballar de forma personalitzada els projectes de cada empresa, combinant assessorament on-line i presencial.

El desenvolupament de les sessions es realitzarà al Centre Empresarial de la Terra Alta, ubicat al Polígon Industrial "La Plana", de Gandesa.

Les inscripcions les podeu fer mitjançant aquest enllaç: http://bit.ly/2BJEGdk

També es poden fer inscripcions trucant al telèfon del CIS, 977402792 (Sra. Jeni) o al del Consell Comarcal de la Terra Alta 977420018 (Sra. Beatriu).Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.