1.2.18

L’EAPC programa més d’una vintena de cursos de formació el primer semestre de 2018 a les Terres de l’Ebre

L'Escola d'Administració Pública de Catalunya (EAPC) ha iniciat aquest matí el nou curs 2018 a les Terres de l'Ebre amb la Jornada sobre els aspectes clau de la nova Llei de contractes del sector públic. En aquesta primera sessió formativa, que ha tingut lloc a la seu de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, a Tortosa, hi participen un total de 77 treballadors públics del territori.

L'EAPC ofereix serveis i productes relatius a la captació i reconeixement del talent, la formació,  l'assessorament i la recerca en l'àmbit de la funció pública, adreçats a tot el personal del sistema públic català així com a tots els agents implicats en l'àmbit de la gestió pública.

En aquest sentit, aquest 2018 l'EAPC ha programat més d'una vintena de cursos de formació per al primer semestre de l'any a les Terres de l'Ebre, adreçats al treballadors de l'administració de la Generalitat, de la Diputació de Tarragona, i dels ajuntaments i consells comarcals.

Els cursos, presencials, semipresencials o virtuals, abasten diversos àmbits com l'econòmic, el jurídic o l'administratiu; la comunicació i habilitats; les TIC; les relacions humanes, prevenció de riscos laborals i polítiques socials i suport a les polítiques de Govern. Per a més informació, es pot consultar la web de l'EAPC http://eapc.gencat.cat/ca/inici/

Pel que fa al 2017, l'EAPC va dur a terme a les Terres de l'Ebre un total de 41 cursos de diversos àmbits, en què participaren 739 treballadors públics de l'administració ebrenca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.