7.2.18

Ferran Bel fa pública la seva renúncia al càrrec d'alcalde de Tortosa. Meritxell Roigé serà la primera dona alcaldessa de la ciutat, i serà investida en un ple que es celebrarà dissabte

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha fet pública aquest matí la seva renúncia al càrrec, prevista des de feia uns mesos però, fins avui, no concretada. L'Ajuntament de Tortosa celebrarà demà, dijous 8 de febrer, a les 20.00 h, un ple extraordinari en el qual es farà efectiva la renúncia. Ferran Bel ha estat alcalde de Tortosa durant gairebé 11 anys (va accedir al càrrec el mes de juny de 2007).

En la seva compareixença davant dels mitjans de comunicació, l'encara alcalde de Tortosa ha fet una llarga llista d'agraiments, que han anat des dels mateixos periodistes i mitjans que han cobert la informació municipal durant aquest període de dos mandats i mig, fins a companys i companyes del món de la política, els diferents regidors i regidores del seu equip de govern, el personal de l'Ajuntament de Tortosa, fins a la mateixa societat civil tortosina, des del seu teixit més associatiu fins l'econòmic. Bel ha recordat els més importants eixos del que ha estat el seu govern municipal en tots aquests anys, valorant especialment la feina feta a l'apartat d'Urbanisme amb la posada en marxa del PINCAT, que va permetre recuperar per a la ciutat el Nucli Antic i convertir-lo en motor turístic del municipi, així com, entre d'altres aspectes, la feina feta en l'apartat de l'esport i l'acció social.

Meritxell Roigé, l'actual 2a Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Tortosa, regidora d'Urbanisme i també de Mobilitat, obtindrà el privilegi històric de ser la primera dona alcaldessa de la ciutat de Tortosa "en els seus 2000 anys d'història", com ha volgut apuntar Bel. Meritxell Roigé serà, doncs, investida alcaldessa de Tortosa en un següent ple extraordinari que tindrà lloc el proper dissabte 10 de febrer, a les 12.00 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.