6.2.18

Esquerra Republicana demana coherència i valentia al PDeCAT per trencar el pacte de govern amb el PSC a la Diputació de Tarragona

El portaveu del grup d'Esquerra Republicana al Baix Ebre, Enric Adell, ha donat resposta a les declaracions de Kilian Franch Arqués, president comarcal del al Baix Ebre, que ha demanat, apel·lant a la 'coherència', que Esquerra trenqui l'acord amb el PSC al Consorci de Polítiques Ambientals del Baix Ebre i el Montsià (COPATE), al Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià (BEMO) i al Grup d'Acció Local (GAL) Mar de l'Ebre.
 
Adell ha afirmat que 'barrejar l'àmbit partidista amb altres àmbits dins d'organismes com aquests, que tenen un alt component tècnic, o bé una presència majoritària d'entitats privades sense finalitats lucratives en l'assemblea o junta, no ens agrada; preferim prioritzar-ne un bon funcionament, amb eficiència i eficàcia'.
 
Adell ha recordat que el està mantenint un pacte de govern amb el PSC a la Diputació de Tarragona,'una de les administracions locals més importants del país', malgrat que té l'alternativa de fer un govern sobiranista amb Esquerra Republicana. 'El senyor Franch i el PDeCAT haurien de practicar la coherència que demana als altres, trencant el pacte de govern que manté a la Diputació de Tarragona amb el PSC, un partit que dona suport al 155', ha afirmant Adell.
 
El portaveu comarcal d'Esquerra Republicana ha manifestat que 'en aquests moments, és vital recuperar les institucions, i tant els consells comarcals com la Diputació han de tenir un paper molt destacat en aquesta nova etapa. Nosaltres vam ser coherents als dos Consells Comarcals, Baix Ebre i Montsià, i, per tant, demanem al PDeCAT la mateixa coherència i valentia per formar un govern sobiranista a la Diputació, i al senyor Franch, que convenci el seu alcalde i diputat, que faci el primer pas'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.