12.2.18

Es constitueix l'associació CONLLOGA, de pares i mares de la Terra Alta

CONLLOGA es constitueix com a associació després d'estar en funcionament com a grup de suport a les famílies durant dos anys. Es tracta d'una associació de pares i mares de la Terra Alta que va néixer amb la necessitat de compartir inquietuds sobre temes de criança, lactància i educació, i fer tribu en l'àmbit familiar, per aprendre els uns dels altres a partir de les experiències individual. 


Es tracta d'un projecte obert a totes les famílies amb interès de compartir i enriquir el teixit social tant dels adults com dels infants i que treballa per posicionar-se com a punt de referència davant de les necessitats que puguin tindre les famílies terraaltines, ja sigui per resoldre dubtes, buscar professionals, demanar opinions o qualsevol altre tema relacionat. 

 

El principal lloc de trobada és la Biblioteca de Gandesa, que ha acollit la majoria de les 22 activitats organitzades aquests darrers dos anys i que han estat centrades principalment en la primera infància (de 0 a 7 anys), amb la participació de gairebé 400 persones. 

 

A partir d'aquest mes de gener ha entrat en funcionament la quota anual per a que les famílies es puguin fer sòcies, amb imports diferents en funció de si s'inscriuen un o dos adults dins la mateixa unitat familiar. Aquesta quota permetrà beneficiar-se d'activitats gratuïtes o gaudir de descomptes substancials d'aquelles activitats, que pel seu contingut, tenen un cost més elevat a l'habitual. 

 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.