9.2.18

EL PATRIMONI DE PEDRA EN SEC AL BAIX EBRE. EL COCÓ DE XIM I LES CONSTRUCCIONS VINCULADES A L’AIGUA DE TIVENYS.


Jornada organitzada pel Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià en col·laboració amb l'ajuntament de Tivenys, en el marc del projecte de cooperació Col·labora x Paisatge entre grups d'acció local de Catalunya i França per la posada en valor del patrimoni de pedra seca.

La jornada té per objectiu introduir el patrimoni de pedra en sec en quant al context històric, els principis constructius, i els reptes per la seva conservació. A partir d'aquest marc general, es realitzarà una aproximació a les estructures de pedra en sec vinculades a l'emmagatzematge de l'aigua existents a la zona de Tivenys, presentant una primera aplicació de noves tecnologies de presa de dades per la catalogació i divulgació d'aquest ric patrimoni, com a eina de conservació. Les conferències són de caràcter divulgatiu, en base a coneixements científics i tècnics, i estan dirigides al públic en general interessats en la pedra en sec.

Inscripcions: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8V1VQFDvRc4FXGCSR5v5cnT2AGD38zhjAaM5coxxynT2XcA/viewform?c=0&w=1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.