12.2.18

El Mag Stigman presenta aquest dissabte dins la Xarxa Amposta l’espectacle ‘Més que Màgia’


 

El proper dissabte 17 de febrer a es 18 h la Xarxa Amposta presentarà al Teatre de la Lira Ampostina l'espectacle 'Més que Màgia' del Mag Stigman. El preu de l'entrada és de 7€ pels socis de la Xarxa, i de 6€ pels no socis. Es poden comprar anticipadament online a: xarxaamposta.fila12.cat

 

Ignasi Steegmann, conegut artísticament com a Mag Stigman, és un showman i artista polifacètic. Des de fa alguns anys, es dedica professionalment al món de l'espectacle fent-ho passar bé a tot tipus de públic. El seu tret diferencial és que combina la màgia i els millors efectes d'il·lusionisme juntament amb coreografies de dansa moderna, jocs malabars i moltíssima energia, bon rotllo i la important participació del públic. Així, els seus espectacles són molt dinàmics, entretinguts i dirigits a tots els públics.

 

'Més que Màgia' ajunta la màgia amb les coreografies, fent una proposta dinàmica, divertida i molt colorista. Tot això amb la important participació dels voluntaris que vulguin pujar a l'escenari a col·laborar. En definitiva, molt més que màgia en viu i en directe! L'espectacle està dirigit a tots els públics.

 

L'espectacle 'Més que Màgia' l'ha realitzat tres temporades al Teatre del Rei de la Màgia de Barcelona, arribant a exhaurir les localitats durant més de quatre setmanes consecutives. S'ha programat també en festivals.

 

Abans de dedicar-se a l'il·lusionisme, Stigman va estudiar teatre musical a l'escola Memory i té formació en interpretació, cant, dansa i claqué. També és psicòleg, graduat en psicologia per la Universitat Abat Oliba i especialitzat en l'àmbit de la psicologia educativa. Va presentar el curs "La màgia com a instrument terapèutic" a la Universitat d'Estiu i ha estudiat l'ús aplicat de la màgia en nens amb dificultats de l'aprenentatge i TDAH.

 

Actualment, és el co-presentador del programa setmanal Scenik de Televisió del Llobregat (ETV), canal que pertany a la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya.

 

Més informació a: http://www.magstigman.com

 

Tràiler de l'espectacle: https://www.youtube.com/watch?v=PQnMPKVSNGk

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.