1.2.18

CARNAVAL MÓRA D’EBRE 2018 10, 11 i 14 de febrer

DIMECRES 7 DE FEBRER

 

A les 18 hores a la Biblioteca Comarcal: Contes de Carnaval... i alguna sorpresa més! Podeu venir disfressats, a partir de 4 anys.

 

 

DISSABTE 10 DE FEBRER

 

A les 18.30 hores a l'avinguda Comarques Catalanes: Concentració de totes les comparses i carrosses.

 

A les 19 hores: Gran Rua de Carnaval pels carrers: avinguda Comarques Catalanes, Antoni Asens, Doctor Peris, Bonaire, avinguda Comarques Catalanes, Antoni Asens, passeig del Pont fins a l'Illa de Saurí.

 

Amb l'acompanyament de l'espectacle Babies; dels Grups de Percussió Lo Golafre, Soroll i Prou i els Tabalers de la Colla de Diables Sheron; i les Xarangues Tal com Sona, Fem Música, Xino Xano i l'Escola Municipal de Música i Dansa.

 

En arribar a l'Illa de Saurí: Continuem amb la gresca i la disbauxa a la Carpa de Carnaval. Tot seguit, Repartiment de Llonganissa per a tots els participants a la Rua i Sopar Popular, on cada comparsa s'haurà de portar el seu sopar.

 

Durant el sopar i fins altes hores de la matinada, Festa i Música amb Imagina Ràdio. Hi haurà servei de bar.

 

 

DIUMENGE 11 DE FEBRER

 

A les 17 hores a la plaça de Dalt: Concentració de les nenes i nens disfressats i Cercavila amb la Colla Gegantera de Móra d'Ebre.

 

A les 17.30 hores a La Llanterna Teatre: Carnaval Infantil, amb l'espectacle Kids Party Show. Repartiment de Coc i Xocolata per a tots els nens i nenes disfressats.

 

A les 18.30 hores al Casal de Jubilats: Ball de disfresses i Concurs, obert per a tothom que vulgui participar. Obsequis per totes les disfresses. Organitza: Associació de Jubilats i Pensionistes de Móra d'Ebre.

 

DIMECRES 14 DE FEBRER

 

A les 17.30 hores a la plaça de Dalt: Animació i Espectacle d'Enterrament de la Sardina. En acabar, Repartiment de Berenar i Entrega de Premis de la Gran Rua de Carnaval 2018. Hi haurà Taller de Pintacares.

 

CARROSSES

COMPARSES DE MÉS DE 10 PERSONES

COMPARSES DE 10 O MENYS PERSONES

1r PREMI – 350 €

1r PREMI – 250 €

1r PREMI – 100 €

2n PREMI – 250 €

2n PREMI – 150 €

2n PREMI – 50 €

3r PREMI – 200 €

3r PREMI – 100 €

3r PREMI – 30 €

Les carrosses seran subvencionades amb 50 €.

 

Inscripcions a la Gran Rua de Carnaval, a les oficines de l'Ajuntament, de 10 a 14 hores, fins al divendres 9 de febrer.

 

Organitza: Comissió de Festes i Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Móra d'Ebre.

Es prega puntualitat per iniciar la Rua.

L'organització es reserva el dret de poder alterar l'ordre, l'horari i el lloc dels actes en cas que sigui necessari.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.