5.1.18

SANT ANTONI ABAT 2018 DE MÓRA D'EBRE (FESTA MAJOR D’HIVERN)De divendres 12 a diumenge 28 de gener


Ruta Tapa Porca 2018 - Ruta de tapes elaborades amb ingredients provinents del porc. Establiments participants: La Beerreria, Poliesportiu, Bar La Creu, Piscolabis, Hostal Gastronòmic La Creu, Cafè Comarques, Bar Avenida, Sota de Copes, Bar Turú, Bar Megalític, Llamineries, Cafè Noisette, Liberty, Pizzeria Carusso's.

Organitza: Regidoria de FestesDIVENDRES 12 DE GENER


20 h - A La Llanterna Teatre, inauguració de l'Exposició "Aquells Vespres. 100 anys de Sales de Cinema a les Terres de l'Ebre. L'exposició restarà oberta fins el dia 11 de febrer de 19.30 a 21 hores.

Organitza: Regidoria de Festes i La Llanterna TeatreDISSABTE 13 DE GENER


12 h - A la Plaça de Dalt, Ball de Vermut amb la Bandarra Street Orkestra. Es repartirà vermut i patates per a tots els assistents, i amb olives cortesia de La Masrojana.

Organitza: Regidoria de Festes i Comissió de Festes


12.30 h - A la Plaça de Dalt, II Concurs Devoraulives. El concurs consistirà en veure qui menja més olives en un minut. Inscripcions el mateix dissabte, a partir de les 11.30 hores i a partir de 15 anys. Aneu practicant, els 3 concursants que mengin més olives obtindran un obsequi, cortesia de La Masrojana.

Organitza: Regidoria de Festes i Comissió de Festes


17 h – A la Plaça de Dalt, L'home més Fort a la Ribera: "Pagès Edition". Torna a Móra d'Ebre l'espectacle de força més popular de la nostra comarca, on els participants demostraran les seves habilitats en les diferents proves que hi haurà preparades.

Organitza: Physikós Gim i Regidoria de Festes


20 h – A la Sala d'exposicions Julio Antonio, inauguració de l'Exposició de Miniatures en Fusta de Josep Loscos. L'exposició es podrà visitar els dies 14 i 17 de gener de 12 a 14 hores i els dies 15 i 16 de gener de 19.30 a 21 hores.

Organitza: Associació Cultural La Riuada


21 h – A La Llanterna Teatre, Sopar Popular de Sant Antoni. Durant el sopar, espectacle amb Lo Pau de Ponts, l'artista revelació del moment. Cadascú s'haurà de portar el seu sopar i beguda. Cal reservar cadires a les oficines de l'Ajuntament fins al divendres 12 de gener.

Organitza: Regidoria de Festes i Comissió de FestesDIUMENGE 14 DE GENER


11.30 h - A l'Illa de Saurí, Exhibició d'Agility, a càrrec del Club del Gos d'Atura Català.

Organitza: Regidoria de Festes i Comissió de Festes


18 h - A La Llanterna Teatre Municipal, Gran Ball de Sant Antoni amb el grup Costa Daurada. Preu de l'entrada: 5 €. Hi haurà repartiment de Coca de Sant Antoni i mistela.

Organitza: Associació Cultural Intercomarcal Amics del Ball i La Llanterna TeatreDILLUNS 15 DE GENER


17.30 h - A la Plaça de Dalt, Jocs Tradicionals Gegants, que faran gaudir als més petits de la casa.

Organitza: Regidoria de Festes i Comissió de FestesDIMARTS 16 DE GENER


17.30 h - A la Plaça de Dalt, Cercavila Popular, amb la Colla Gegantera de Móra d'Ebre, la Colla de Diables i Tabalers Sheron i els Pirates de l'Ebre. Amb recorregut pels carrers: Bonaire, Sant Antoni, avinguda Comarques Catalanes, Antoni Asens, Doctor Peris i Plaça de Dalt. Es repartirà xocolata calenta a totes les nenes i nens.

Organitza: Regidoria de Festes, Colla de Diables i Tabalers Sheron, Colla Gegantera, Pirates de l'Ebre i Comissió de Festes


22 h – A La Llanterna Teatre, Espectacle Teatral: Besos, a càrrec de la companyia SCER de l'Ametlla de Mar. Entrada gratuïta.

Organitza: La Llanterna TeatreDIMECRES 17 DE GENER


8.30 h - Benedicció de les tradicionals coques i panets de Sant Antoni, que es vendran durant tot el matí. També es vendrà oli de l'Agrària de Móra d'Ebre.

Organitza: Voluntaris de Sant Antoni i Agrària Sant Antoni Abat


De 9.30 a 11 h - A LA PLAÇA DE BAIX - XV FESTA DE LA CLOTXA A MÓRA D'EBRE. Tothom que vulgui, es podrà preparar la seva clotxa, fins esgotar existències. Preu: 2€.

L'Agrària Sant Antoni Abat de Móra d'Ebre fa aportació gratuïta de l'oli per la preparació de la clotxa.

La Masrojana fa aportació gratuïta de les olives per acompanyar la clotxa.

El número del tiquet de la clotxa permetrà participar, a les 12.15 h, del sorteig de la panera del "Porquet de Sant Antoni".

Organitza: Regidoria de Festes i Comissió de Festes


V Clotxa Fotogràfica, amb inscripció prèvia a Raimon Fotògrafs.

Organitza: Raimon Fotògrafs


A les 11 h - Ballada de la Jota de Móra d'Ebre.

Organitza: Amics de la Jota


11.30 h - Benedicció dels animals i cercavila de carrosses, cavalls i carruatges, acompanyats per la Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre, amb el recorregut pels carrers: Palla, Nou, Santa Madrona, Bonaire, Comarques Catalanes, Antoni Asens i Barca.

Organitza: Regidoria de Festes, Sisco Granell i Adela Solé


12 h - Homenatge a la Pagesia i reconeixement a la tasca de tota una vida en la figura d'una persona del nostre poble. A continuació es farà el sorteig de la panera del "Porquet de Sant Antoni".

Organitza: Voluntaris de Sant Antoni i Ajuntament de Móra d'Ebre


12.30 h - A l'Església Prioral de Sant Joan Baptista Missa Major en honor de Sant Antoni Abat.

Organitza: Parròquia Sant Joan Baptista


14 h - Al Casal de Jubilats, Festa Gran de Sant Antoni. Serà una trobada de germanor, amb un bon dinar, parlaments, homenatges i per finalitzar un ball gratuït com a fi de festa, tot a càrrec de l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Móra d'Ebre.

Organitza: Casal de Jubilats


18 h - A La Llanterna Teatre, Cinema Familiar. Donatiu d'1 € per butaca, en benefici de l'Associació Matem lo Bitxo.

Organitza: Matem lo Bitxo i Regidoria de FestesCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.