29.1.18

Presentació dels resultats del projecte Life+ Futur Agrari per a la millora de la gestió de les dejeccions ramaderes a Catalunya


El director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol, acompanyat de la subdirectora general d'Agricultura, Neus Ferrete, i el director dels Serveis Territorials del Departament a la Catalunya Central, Ramon Lletjós, presidirà dimecres, 31 de gener, a les 9:45 hores, la roda de premsa de presentació dels resultats del projecte Life+ Futur Agrari.
 
Futur Agrari és un projecte cofinançat pel programa LIFE+ de la Unió Europea que, des del seu inici al setembre de 2013, ha posat en pràctica tecnologies existents de gestió de la fertilització i tractament de dejeccions ramaderes. El seu objectiu ha consistit a fer arribar al sector eines per millorar el maneig de fems, purins, gallinassa i adobs, i també donar pautes per minimitzar els continguts elevats de nutrients en zones de Catalunya amb una elevada concentració ramadera.
 
El projecte ha arribat a la seva fi, per la qual cosa, paral·lelament a la roda de premsa, també s'ha organitzat la Jornada 'Cloenda del projecte. LIFE+ FUTUR AGRARI. Gestió del nitrogen al sector agrari', inclosa dins del Pla anual de transferència tecnològica (PATT), en què s'explicarà quines han estat les actuacions dutes a terme fins ara i es farà una valoració dels resultats obtinguts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.