23.1.18

L'ACA posa a informació pública la millora del sanejament d'Alfara de Carles


Depuradora
Depuradora d'Alfara de Carles.
L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha posat a informació pública el projecte per millorar el sanejament de les aigües residuals d'Alfara de Carles, a la comarca del Baix Ebre. Fins el 20 de febrer els interessats podran consultar-lo a les seus de l'ACA de Barcelona i Tortosa, a l'Ajuntament d'Alfara de Carles i també per via telemàtica.
 
El projecte, pressupostat en més de 234.780 euros, consisteix en la reparació d'un tram dels col·lectors en alta que permetrà recullir les aigües residuals d'un important sector del municipi per transportar-les cap a la depuradora. La iniciativa també contempla la construcció de dos sobreeixidors que permetran evacuar l'aigua de la pluja i evitar així la seva arribada innecessària fins a la depuradora.
 
La comarca del Baix Ebre disposa de dotze depuradores en servei que sanegen les aigües residuals del 91% de la població de la comarca. Pel que fa al global de Catalunya, avui hi ha 516 depuradores actives que sanegen les aigües residuals de més del 97% de la població.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.