14.1.18

La Xarxa Amposta comença el 2018 amb l’obra ‘Sola amb la Lluna’ de La Companyia Sgratta


El grup Xarxa Amposta reprèn la seva programació de teatre infantil i familiar de l'any 2018 amb l'obra 'Sol amb la Lluna' de La Companyia Sgratta. Serà  aquestdissabte 20 de gener a les 6 de la tarda al Teatre de la Lira Ampostina. El preu de l'entrada s'incrementa en un euro, i per tant els socis de la Xarxa pagaran 6 € i els nos socis 7 €. Tanmateix durant tot el mes de gener el públic podrà adquirir a un preu únic de 6 € les entrades de totes les obres del primer semestre de l'any a través de la web: http://xarxaamposta.fila12.cat.


La Companyia Sgratta la formen Clara Gavaldà i Joan Cirera, els quals tenen una experiència de més de quinze anys eplixant contes i creant espectacles per al públic familiar, primera amb el grup Nets i Polits, i després amb deParranda


'Sol amb la Lluna' és un espectacle carregat d'humor, tendresa, jocs de paraules i un final sorprenent. Què pot passar si de sobte es troben el dia i la nit? El sol veu les coses clares com la llum del dia, però a la lluna ningú s'atreveix a enganyar-la... Així que junts, s'explicaran una pila d'històries! Totes elles divertides i alegres com el dia, però tendres i sinceres com la nit. Un noi despistat però amb molta empenta, uns pirates de terra endins, una princesa enredaire i una pila de bestieses i animalades! Tot plegat amb dos narradors molt especials. I el Sol i la Lluna girant al voltant d'un món, cada dia més curiós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.