16.1.18

Ensenyament incrementa un 50% les places d'estades formatives en empreses per al professorat de formació professional


A partir d'avui, el Departament d'Ensenyament obre la convocatòria per a la concessió d'estades de formació en empreses i institucions per al professorat de formació professional dels centres públics i concertats, per al curs 2017-2018. La convocatòria estarà oberta fins el 29 de gener.
 
En aquest concurs públic, Ensenyament incrementa un 50% les places ofertades, passant de les 80 del passat curs a les 120 per al curs actual, distribuïdes de la següent manera: 100 estades per al professorat de centres públics i 20 estades per als professors de centres concertats.
 
D'aquesta manera, el professorat participant pot prendre contacte amb la tasca diària d'una empresa, i així posteriorment en poden traslladar als alumnes els coneixements assolits durant l'estada. Per part de les empreses, implica poder traslladar a les aules els sistemes i mètodes de treball que fan servir, i que per tant suposa una millor formació per a l'alumnat que en un futur ha de formar part del món laboral.
 
La durada de les estades serà d'entre dues i quatre setmanes i tindran prioritat en la convocatòria el professorat que du a terme formació professional en modalitat dual o en alternança. Les estades es duran a terme preferentment en el territori europeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.