4.1.18

ELS REGIDORS NO ADSCRITS DE l’AJUNTAMENT DE CAMARLES EXPLIQUEN LA SEVA DECISIÓ

Els regidors del grup municipal de Camarles i Lligallos del PSC Ramón Brull, Lluïsa Esmel i Jordi Bonet, després d´una llarga reflexió, hem pres la decisió de ser baixa del grup PSC, i passar a ser regidors no adscrits.

Afegim que aquesta decisió es donarà compte en la propera sessió plenària de la corporació municipal.

Els motius que ens impulsen a prendre aquesta decisió és fonamentalment pels diferents temes polítics ocorreguts els darrers mesos, així com pels canvis realitzats al consell Comarcal del Baix Ebre perquè d´aquesta manera es pugui donar una estabilitat municipal.

Des de fa dos anys i mig, el nostre grup porta treballant molt intensament pel municipi de Camarles, en projectes que portàvem al nostre programa electoral, molts d´ells realitzats i d´altres en vies de realitzar-se, i per tot això, no volem que aquesta línia de treball es pugui veure afectada.

Estem fermament convençuts que aquesta decisió és la millor que es podria prendre, i és per això que nosaltres, com a regidors no adscrits continuarem treballant pel nostre municipi, sempre mirant pel bé dels nostres veïns i veïnes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.