24.1.18

El calendari de l’IRMU del 2018 està dedicat a la commemoració dels 80 anys de la Batalla de l’Ebre

L'Institut Ramon Muntaner (IRMU) ja ha editat el seu calendari anual en què difon un bon nombre de les activitats que organitzen al llarg de l'any diferents instituts i centres d'estudi del país, així com el mateix institut. Com cada any, l'IRMU aprofita les imatges inserides al calendari per a destacar algun fet rellevant. En aquest cas ha escollit la commemoració dels 80 anys de la Batalla de l'Ebre. Així, cada mes de l'almanac es pot trobar una imatge relacionada amb aquest enfrontament. Les fotografies provenen majoritàriament del fons de Henry Buckley dipositat a l'Arxiu Comarcal de l'Alt Penedès.

Pel que fa a les activitats que recull el calendari, tot i no ser un llistat exhaustiu, nomena gairebé 400 entre conferències, sortides culturals, visites guiades, jornades, cursos, tertúlies, exposicions, el Recercat, els Tastets de Patrimoni...

L'IRMU n'ha editat 500 exemplars, en un format de sobretaula i a tot color, que s'han repartit entre els centres d'estudi col·laboradors. El calendari també es pot consultar i descarregar des de la web de l'IRMU: http://www.irmu.org/news/2081 .Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.