9.12.17

Ulldecona, protagonista del Dia de la Comarca del Montsià

En el marc de la Fira d'Amposta, com ve sent tradicional, es celebra el Dia de la Comarca que, enguany, s'ha dut a terme el dissabte 9 de desembre i ha comptat amb Ulldecona com a municipi protagonista


Els actes oficials han començat a les 11:00 hores al Consell Comarcal del Montsià amb la rebuda d'autoritats per part del Sr. Francesc J. Miró, President del Consell Comarcal, i de la Sra. Núria Ventura, Alcaldessa d'Ulldecona.


A la Sala Emili Vives i Bertomeu s'ha procedit a la signatura del Llibre d'honor i als diferents parlaments en els que han participat el Sr. Adam Tomàs, alcalde d'Amposta, la Sra. Núría Ventura, el Sr. Marc Balaguer, convidat d'honor, i el Sr. Francesc J. Miró.


L'ulldeconenc Marc Balaguer, Mestre Pastisser guardonat amb el títol de Millor Pastisser Jove d'Espanya l'any 2015, es va formar a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils i va seguir la seva formació, destacant el curs que va efectuar a l'escola parisina Internacional Pastry School de DHF. Actualment és el director de l'Escribà Academy, on imparteix diferents cursos de pastisseria.


Un cop a la Fira, la Sra. Joana Estévez, Presidenta de Fira Amposta, ha acompanyat a les autoritats i a la resta de la comitiva a l'estand del Consell Comarcal del Montsià, on l'alcaldessa d'Ulldecona ha fet una breu descripció i explicació del contingut de l'estand i del poble en concret.


"El Dia de la Comarca ha de ser una dia per a sentir-nos orgullosos de ser montsianencs i montsianenques i a l'hora reafirmar la unitat del territori per tal de garantir un Montsià equilibrat tant a nivell social com econòmic", afirma Francesc J. Miró, qui també afegeix que "Marc Balaguer porta el nom d'Ulldecona i el Montsià arreu del món i estem molt contents de poder comptar amb ell com a convidat d'honor en aquest dia tant especial".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.