27.12.17

S'acaba el temps per comprar la Grossa de Cap d'Any 2017


Bitllet de la Grossa de Cap d'Any 2017
La Grossa de Cap d'Any 2017 ja ha entrat en la recta final per a la celebració de la cinquena edició del sorteig, que se celebrarà en directe als platós de TV3 el diumenge 31 a les 12:00h. El programa estarà  conduit pels presentadors de la cadena, Lluís Marquina i Candela Figueras.
 
Amb l'objectiu de facilitar les compres d'última hora, Loteria de Catalunya mantindrà oberta la venda on line fins a una hora abans del sorteig del mateix dia 31, és a dir a les 11:00. També es podran adquirir a través del terminal que tenen instal·lat els 2.200 punts de venda que actualment comercialitzen els productes de Loteria de Catalunya (quioscos, llibreries, bars, estancs, etc).
 
Quatre padrins i La Grossa, les mans innocents de la sort d'aquest any

Enguany, el Sorteig de la Grossa de Cap d'Any 2017 tindrà com a principal protagonista la capgrossa que serà l'encarregada d'extreure el primer premi. L'acompanyaran quatre 'padrins' del món de l'esport i la cultura, la identitat dels quals serà desvetllada el mateix diumenge, i que seran les mans innocents del segon, el tercer, el quart i el cinquè premi.
 
El sorteig es podrà seguir en directe a través de TV3. La web de Loteria de Catalunya també donarà a conèixer els detalls dels cinc números premiats i, a més, oferirà la possibilitat de consultar a través d'un cercador si un bitllet ha resultat premiat. El 2 de gener, els diaris La Vanguardia, El Periódico, El Punt-Avui, l'Ara, el Segre, i elmón.cat oferiran planes especials amb tots els números premiats.
 
933.310 bitllets amb premi

En la seva cinquena edició, la Grossa de Cap d'Any 2017 ha posat a la venda 34 milions d'euros, 32 milions dels quals es distribueixen en paper i 2 milions a través dels terminals dels punts de venda i internet. Com en l'edició anterior, enguany també es jugaran 80.000 números, a un preu de 5 euros el bitllet. Enguany hi ha 933.310 bitllets que podran tenir algun tipus de premi.
 
Hi haurà 5 grans premis. El primer estarà valorat en 20.000 euros per euro jugat, és a dir, 100.000 euros per cada bitllet de 5 euros. El segon premi atorgarà 6.500 euros per euro jugat (32.500 euros per bitllet de 5 euros); el tercer, 3.000 euros per euro jugat (15.000 euros per bitllet de 5 euros); el quart donarà 1.000 euros per euro jugat (5.000 euros per bitllet de 5 euros), i el cinquè, 500 euros per euro jugat (2.500 euros per bitllet de 5 euros).
 
Es mantenen els premis especials a les centenes, amb un premi de 25 euros per bitllet. Es premiaran els números que tinguin les 3 primeres xifres coincidents en el mateix ordre del sorteig amb els 3 primers dígits de qualsevol dels 5 grans premis. També es premiaran les terminacions dels 5 números guanyadors, així com el número anterior i posterior de cadascun d'ells. Amb La Grossa de Cap d'Any hi ha un 25% més de possibilitats d'obtenir premi que amb el "Gordo" de Nadal.
 
Cobrament dels premis

Els premis es podran cobrar durant els 90 dies després de la data del sorteig, és a dir, fins al 31 de març del 2018, a la seu de Loteria de Catalunya a la Gran Via 639, de Barcelona. Els números que s'hagin adquirit per Internet es cobraran automàticament al compte des d'on es van adquirir els bitllets.
 
Els premis de fins a 120 euros també es pagaran als punts de venda habituals que actualment venen la resta de productes que comercialitza Loteria de Catalunya i als establiments dels supermercats Bon Preu que tinguin instal·lat el terminal.
 
Per cobrar els premis s'haurà de presentar el bitllet original de la Grossa Cap d'Any. Igualment, tota la informació sobre el cobrament estarà disponible a loteriadecatalunya.cat.
 
Cobertura Informativa

El dia del sorteig, TV3 oferirà el senyal d'streaming per als mitjans que ho necessitin. Els interessats han de contactar amb premsa de TV3 (premsa@ccma.cat o al 93.499.93.48). D'altra banda, el senyal de l'emissió en directe s'enviarà a Collserola per a totes les cadenes de televisió que el sol·licitin. Per conèixer la via corresponent, cal trucar al Control de Tràfic de TV3, al telèfon 93 499 93 56 / 57 el mateix dia 31 de desembre.
 
Els bombos arriben a TV3, aquest dijous a les 9:30
 
Així mateix, també es podran prendre imatges de l'arribada dels bombos i les boles a TV3, aquest dijous, a les 9:30 hores.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.