15.12.17

Presentació i tast professional del nou oli gourmet elaborat per 9 productors riberencs amb el suport del Consell Comarcal


Després de mesos d'un intens treball, aquest dilluns es presenta a l'Església Vella de Miravet el nou oli d'oliva verge extra pensat per al mercat gourmet i elaborat amb varietats d'olives autòctones de la Ribera d'Ebre, un projecte impulsat pel Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre que ha implicat a nou empreses productores del sector oleícola de la comarca. Durant la presentació, el públic descobrirà el nom i la imatge del nou producte, molt lligat a la nostra terra, i viurà tota una experiència sensorial gràcies al tast d'oli professional que oferiran els experts del Panell de Tast Oficial de Catalunya.

Benvinguda a càrrec de l'alcalde de Miravet, Toni Borrell, i de la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Gemma Carim.
Presentació del nom i la imatge del nou oli gourmet, a càrrec de les empreses productores.
Tast de l'oli riberenc organitzat pel Panell de Tast Oficial d'Olis Verges d'Oliva de Catalunya, tota una experiència sensorial per descobrir les característiques pròpies del nou producte, també aquells atributs que el lliguen a la Ribera d'Ebre.
Degustació de productes de la Ribera d'Ebre, maridats amb el vi La Pocavergonya. L'acte estarà amenitzat pel grup musical El Rebost.


Dia: Dilluns, 18 de desembre de 2017.

Hora: 18 hores.

Lloc: Església Vella de Miravet (carrer Església Vella, 14)

Assistents: Presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Gemma Carim; Alcalde de Miravet, Toni Borrell; productors participants del projecte, tècnics i experts del Panell de Tast Oficial d'Olis d'Oliva de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.