28.12.17

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, nomena els responsables de les àrees de gestió del nou govern

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, ha signat avui tres resolucions mitjançant les quals nomena els càrrecs del nou govern comarcal, integrat pel PDeCAT i ERC. Els vicepresidents de la institució són, per aquest ordre, Daniel Andreu, Joan Pere Gómez, Josep Felip Monclús, Elisabet Zapater, Ferran Cid, Lluís Espinach i Roger Aviñó. Aquests consellers comarcals juntament amb la presidenta integren la nova Comissió de Govern.

Pel que fa a les diferents comissions informatives, Ferran Cid presidirà Governació; Roger Aviñó, Gestió ambiental i sector primari; Josep Felip Monclús, Activació econòmica i turisme; Lluís Espinach, Servei a les persones; Joan Pere Gómez, Territori; i Elisabet Zapater, Ensenyament, cultura, joventut i esports.

A la vegada, la presidenta comarcal ha nomenat els següents consellers com a responsables de les diferents àrees d'actuació: Ferran Cid (Afers interns i hisenda), Josep Codorniu (Recursos humans), Francesc Gas (Gestió ambiental), Rafel Tomàs (Sector primari), Josep Felip Monclús (Promoció econòmica i Turisme), Roger Aviñó (Comerç i consum), Kilian Franch (EbreTerra), Mayte Puell (Qualitat de vida i polítiques d'ocupació), Carles Serra (Serveis socials), Alfredo Ferré (Obres i serveis), Josep Antoni Navarro (Habitatge); Rafel Tomàs (Assistència als municipis), Josep Codorniu (Ensenyament), Joaquim del Pino (Cultura) i Enric Adell (Joventut i esports).Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.