1.12.17

La Companyia de teatre l'Espill i l'Escola Port Rodó- Zer Mestral de Campredó representaran 'Els Arrugats a Tàrrega 'La Companyia de teatre l'Espill del Centre Ocupacional de la Fundació Mercè Pla juntament amb el col·legi Port Rodó de Campredó representarà al Teatre - Ateneu de Tàrrega, l'obra de teatre "Arrugats", basada en el llibre Els Arrugats de Carles Capdevila.

Dintre del marc dels actes organitzats amb motiu del Dia Internacional de les persones amb disCapacitat, la Companyia de Teatre l'Espill de la Fundació Mercè Pla, oferirà l'obra de Teatre  Arrugats, adaptació  teatral de M.  Carme Amposta, del llibre de Carles Capdevila Els Arrugats, a l'Ateneu de Tàrrega.

En aquesta ocasió, els acompanyaran els nens i nenes de l'Escola Port-Rodó de Campredó. Amb  accions com el teatre, la Fundació Mercè Pla referma el compromís per incorporar a les persones amb discapacitat en tots els sectors de la societat; en aquesta ocasió treballant conjuntament amb el col·legi de Campredó. Sent un gran pas cap a la plena inclusió, agrupant a sobre l'escenari actors amateurs amb i sense disCapacitat, promovent habilitats de comunicació i nivells d'autonomia personal.

Aquest és un dels fruits de les actuacions conjuntes planificades entre la Fundació Mercè Pla i l'Escola Port Rodó (ZER Mestral) i la resta d'escoles que integren la ZER.
Aquesta experiència ha portat a la realització d'un projecte d'inclusió comunitària entre l'alumnat de l'Escola Port Rodó i les persones ateses a la Fundació Mercè Pla.
 
Per a la Fundació, contribuir a la inclusió social de les persones que atenem és un dels seus objectius, per això treballem en iniciatives que abasten l'educació, cultura i l'esport, en un marc d'igualtats d'oportunitats.

La Companyia l'Espill fou creada fa 6 anys i compta amb l'assessorament de les monitores M. Carmen Amposta i Nerea Baiges, aplega a 18 actors i actrius del Centre Ocupacional de la Fundació i han portat a diferents escenaris obres com El lladre de Tortosa, Conte comptat, aquest conte no s'ha acabat i Els arrugats. En aquesta ocasió amb els nens del Col·legi Port Rodó de Campredó han participat un total de 40 actors.
 
Aquesta representació de l'obra Els Arrugats, serà la primera vegada que es farà a Tàrrega. Recordem que el conte de Carles Capdevila esta ambientat a "El Rosal", l'obrador de l'Associació Alba, on es fan els famosos arrugats.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.