23.12.17

Esquerra Republicana guanya a les Terres de l’Ebre les eleccions del Parlament

 
Els candidats ebrencs al Parlament de Catalunya Alfons Montserrat, Irene Fornós i Maria Jesús Viña, s'han mostrat molt satisfets pels resultats aconseguits en les eleccions al Parlament de Catalunya, que permetran a Lluís Salvadó i la mateixa Fornós obtenir l'acta de diputats.
 
Alfons Montserrat, president de la Federació de l'Ebre d'Esquerra, ha manifestat que 'estem molt contents que l'independentisme hagi sortit reforçat tenint en compte que hi ha hagut més participació que mai i que ho hem fet en els pitjors escenaris i adversitats, com és tenir els candidats empresonats i a l'exili i patir una gran pressió mediàtica i judicial'. A més, s'ha felicitat que 'el PP hagi fracassat en la seva estratègia de violència i repressió convertint-se en un grup residual al Parlament'.
 
D'altra banda, Montserrat ha afirmat que 'les Terres de l'Ebre han votat en clau sobiranista i República més que mai. Al Baix Ebre, el Montsià i la Ribera d'Ebre hem estat primera força i a la Terra Alta ens hem quedat a només dos vots de la primera, a l'espera del que passi al recompte definitiu. Als pobles més grans com Tortosa, Amposta, Deltebre, la Ràpita, Alcanar o Roquetes també hem guanyat, així com en pobles on no tenim representació municipal com Mas de Barberans, Tivenys, Batea i Riba-roja d'Ebre. Hem fet campanya a tots els pobles i la gent ha entès el missatge que votant Esquerra era una manera d'aturar les agressions al territori i també que necessitem República i sobirania per afrontar la incomprensió dels partits del 155 que, a més de no comprendre la nostra realitat, són partidaris de les polítiques d'espoli del nostre territori'.
 
La candidata i futura diputada Irene Fornós, després d'agrair el suport rebut, s'ha compromès 'a defensar el país i les Terres de l'Ebre', i ha volgut felicitar la també nova diputada ebrenca de Junts per Catalunya, Mònica Sales. Per la seva part, la regidora i presidenta de la Secció Local d'Esquerra de Tortosa, Maria Jesús Viña, ha fet una valoració molt positiva dels resultats locals: 'perquè ha quedat clar que el missatge d'Esquerra s'ha consolidat a la ciutat sent la primera força, i també perquè el bloc del Sí ha doblat amb vots al bloc del No'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.