5.12.17

Endesa inverteix 18.000 euros en la millora de la subestació de Campredó, al Baix Ebre

Endesa ha invertit 18.000 euros en els treballs d'adequació de la subestació de Campredó, que pertany al municipi de Tortosa, al Baix Ebre, i que recentment s'han finalitzat. La Companyia ha substituït els 185 metres de tanca perimetral que envolta la instal·lació per una de nova, més resistent. Aquesta actuació forma part dels plans de manteniment i millora per a l'actualització de les infraestructures que formen part de la xarxa de transport i distribució elèctrica de la Companyia.

La subestació de Campredó està ubicada al camí vell de Tortosa a Campredó, en el quilòmetre 5 de la mateixa. Es tracta d'una instal·lació amb dos transformadors que dóna servei en Alta Tensió a dos empreses de la zona. La nova tanca que s'hi ha instal·lat és d'alumini folrat, un material rígid i resistent. L'objectiu d'aquesta actuació és millorar la seguretat de l'equipament reforçant-ne el seu tancament.

 

Amb aquest tipus d'actuacions, des de la Companyia es treballa per millorar les instal·lacions i infraestructures elèctriques, fonamentals per tal de poder seguir oferint un servei de qualitat a tots els clients.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.