5.12.17

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre cessa del govern tots els consellers d’ERC

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, ha cessat com a membres del govern comarcal tots els consellers del grup d'ERC i ha constituït un nou equip de govern només amb representants del PSC. Aquesta decisió l'ha pres després de l'anunci efectuat pels grups comarcals del PDECat i ERC de presentar dilluns vinent una moció de censura. "Una decisió que no compartim perquè va en contra del pacte que teníem amb ERC", ha explicat en una roda de premsa on ha comunicat aquesta reestructuració.

D'acord amb la resolució signada, els nous vicepresidents de la institució són José Emilio Bertomeu, Josep Mas, Roser Merlos i Ramon Brull, que juntament amb el president comarcal Enric Roig integren la Comissió de Govern. Aquest òrgan de govern s'ha reunit avui i ha acordat la proposta d'adjudicació de la redacció del projecte constructiu de l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals (EDAR) d'Aldover-Xerta.

En una altra resolució, el president comarcal ha establert les diverses delegacions de les comissions informatives i ha assignat als consellers del PSC les noves responsabilitats de govern.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.